Spiral: From the Book of Saw: Devátá část série Saw se představuje

Devátým filmem, nesoucím název Spiral: From the Book of Saw, se vlastně tak trochu vracíme na začátek celé populární stálice stříbrného hororového plátna. Jedná se totiž o reboot, v němž se představí řada známých herců. Frančíza, která vytvořila vlastní subžánr áčkového survival hororu se vrací. Je se na co těšit? Posuďte v novém traileru níže!

Hlavními tahouny celého počinu budou očividně Chris Rock (který snímek Spiral i produkuje) a Samuel L. Jackson. Děj se bude točit okolo záhadného vraha, který se soustředí hlavně na policisty. Nikoho asi nepřekvapí, že oním vrahem je kultovní Jigsaw, na něhož ostatně samotný název Spiral odkazuje…

Trailer slibuje mix hororu a detektivní linky, což by mohlo fungovat opravdu skvěle a dodat oněm děsivým hrám na silné atmosféře. Nechme se tedy překvapit, jak se tento plánovaný restart velmi výdělečné značky povede…

Režie hororu Spiral: From the Book of Saw se zhostil Darren Lynn Bousman, který má na svědomí hned několik předchozích částí série. O scénář se postarali Pete Goldfinger a Josh Stolberg (Jigsaw).

V hlavních a vedlejších rolích se představí Chris Rock, Samuel L. Jackson, Max Minghella, Marisol Nichols, Zoie Palmer, Dan Petronijevic, Nazneen Contractor, Morgan David Jones, Edie Inksetter, K.C. Collins, Josh Stolberg, a další.

Film má premiéru 18. června 2020.