Silent Hill: Původní režisér natočí další film

Francouzský režisér Christophe Gans se svěřil se svými nadcházejícími filmovými plány. Momentálně připravuje dva nové hororové projekty. Filmová adaptace Fatal Frame vznikne na základě videohry a těšit se můžete také na jeho návrat k třetímu pokračování Silent Hill.

Gans natočil původní hororový film, na druhém pokračování se však nijak nepodílel a režisérské otěže předal Michaelu J. Bassettovi. Zajisté proto potěšil fanoušky této hororové série zprávou, že se opět posadí do režisérského křesla a natočí pokračování. Jak sám režisér řekl: „Je čas natočit další film.“

Více informací k připravovanému hororu zatím není, potvrzena je v současnosti pouze spolupráce s režisérem Christophem Gansem. Nad dalšími detaily filmu můžeme tedy jen spekulovat. Vrátí se někteří z herců z původní série, bude se děj odehrávat ve stejném prostředí, nebo se bude jednat nový originální příběh s jinými postavami? Tyto a mnohé další otázky si teď už jistě mnozí z vás kladou.

Gans spolupracoval na scénáři k originálnímu filmu, který byl rovněž natočený na motivy videohry, ze které čerpal většinu inspirace k filmovému zpracování. Silent Hill se stal obrovským úspěchem převážně u fanoušků videohry. Jak to tak bývá, kritici dílo příliš neocenili, u filmových nadšenců je však film velmi populární.