VIP Chodov: Nadstandardní filmový zážitek

Je to jak být doma… A vlastně i o trochu víc! VIP sekce v kině Cinema City Chodov je naprosto ojedinělým místem, kde si můžete plně vychutnat jedinečný zážitek z filmu, který jinak pocítíte málokde. Nejen neomezená nabídka jídla a pití, ale i komornější prostory, v nichž vás rozhodně nebude rušit velké množství lidí…

Vadí vám hlasití diváci a projekce podbarvená hlasitým chroustáním popcornu? Pak neváhejte a zkuste něco jiného… Pokud si chcete opravdu užít vybraný film, a to u jakékoli příležitosti, je tato sekce s all-inclusive nabídkou určena přímo pro vás! Ve VIP Chodov najdete tři takovéto speciální sály o minimálním počtu sedadel (největší z nich má kapacitu o 42 místech). Ta jsou mimochodem kožená a polohovatelná.

Ohledem jídla – k dispozici je návštěvníkům luxusní menu s teplými a studenými pokrmy, kupříkladu dva druhy pizzy, fussilli a salátový bar. Vybrat si můžete také ze tří typů sladkých dezertů. Toto vše je vám k dispozici 30 minut před a 30 minut po začátku projekce. Veškeré pokrmy jsou připravovány na místě kuchaři tak, aby byla zachována maximální čerstvost. Kromě teplého a studeného bufetu na vás čeká také neomezená konzumace popcornu, nachos a nealkoholických nápojů. Samoobslužný bar je vám k dispozici 30 minut před a 60 minut po začátku vaší projekce.

A co o této sekci uvádí sama společnost?

„Cinema City Chodov je nejen největším megaplexem v České republice, ale zároveň jako jediný nabízí oddělenou VIP zónu s all-inclusive nabídkou. V ceně VIP vstupenky máte neomezenou konzumaci teplého a studeného bufetu, popcornu, nachos a nealkoholických nápojů. Užijte si příjemnou večeři v útulném lobby a sledujte filmy z kožených a polohovatelných sedaček.

Setkejte se s přáteli, zorganizujte pracovní meeting nebo vyrazte na rande. Překvapte své přátele a rodinu tímto luxusním místem. Nabídka nejnovějších filmů a vlastní kuchyně zaujme každého!

Cinema City Chodov je největším megaplexem v České republice a jako jediný nabízí all-inclusive VIP zónu.

  • Malé a útulné sály: tři sály pro 42, 39 a 31 osob (celkem 112 míst)
  • Pohodlné a polohovatelné kožené sedačky
  • Lobby ideální pro firemní meeting, nebo setkání s přáteli a rodinnou
  • Neomezený bar s občerstvením

Bufet složený z originálního menu, které kromě jiného nabízí: dva druhy pizzy, fusilli a salátový bar. Vybrat si můžete také ze 3 typů sladkých dezertů. Pro zobrazení aktuálního menu klikněte zde.

Vstup do VIP zóny je zákazníkům umožněn 30 minut před začátkem projekce. Hodinu po začátku představení je k dispozici také samoobslužný bar, kde si zákazníci mohou nabrat tolik popcornu a nachos, kolik jen chtějí. To vše mohou zapít neomezeným množstvím točených nealkoholických nápojů. Alkoholické nápoje jsou k zakoupení u obsluhy, nejsou v ceně vstupenky. Teplý a studený bufet je k dispozici 30 minut před a 30 minut po začátku představení a samoobslužný bar je k dispozici 30 minut před a 60 minut po začátku projekce.

Darujte návštěvu VIP jako dárek! Poukázky do VIP zóny jsou k zakoupení na pokladnách všech našich multiplexů v České republice.

VIP PRO FIRMY

VIP zóna je unikátním místem, které kombinuje komfort a moderní multimediální technologie s příjemným lobby a neomezeným barem, to vše v příjemné atmosféře kina. Zaujměte zde své klienty, nebo zorganizujte firemní meeting. Náš personál Vám ochotně pomůže s organizací vašeho eventu.

NAROZENINY VE VIP

Překvapte své přátele a rodinu a zorganizujte narozeninovou párty na neobvyklém místě. Díky skvělé kuchyni, příjemnému prostředí a filmové projekci bude tento den nezapomenutelný nejen pro vás, ale také pro vaše přátele!

Pomůžeme vám s výběrem filmu a vytvořením jedinečné atmosféry, kterou jinde nezažijete!“ (zdroj: cinemacity.cz)