Three Christs: Richard Gere v roli psychiatra léčícího schizofreniky

Snímek natočený podle skutečných událostí s Richardem Gerem v hlavní roli psychiatra, který léčí tři muže, jenž tvrdí, že jsou Ježíš Kristus. Trailer dorazil téměř tři roky od natočení snímku.

Dr. Alan Stone je psychiatr, který se specializuje na schizofrenii. Když se setká se třemi různými muži Josephem, Leonem a Clydem, překvapí ho, co všechny muže spojuje. Každý z nich si myslí, že je Ježíš Kristus, syn boží. Navzdory 50. let, kdy se v psychiatrické léčbě schizofrenie používaly elektrošoky, přichází dr. Stone s metodou spojení. Všechny muže přivede do jedné místnosti a právě díky tomuto setkání doufá, že více pronikne do jejich myšlenek a poodhalí skrytá zákoutí jejich nemoci. Právě tato metoda změnila pohled na psychiatrii a elektrošoky se začaly používat v menším měřítku.

V hlavní roli se nám představí již zmíněný Richard Gere, který bude léčit neméně známé herce. Jedním z pacientů je Walton Goggins, který si zahrál v tarantinovkách Osm hrozných a Nespoutaný Django. Druhého pacienta si zahrála hvězda Hry o trůny Peter Dinklage, jenž se objevil například i v Avengers, komedii Šéfka nebo dramatu Tři billboardy za Ebbingem. Třetího pacienta si zahrál Bradley Whitford, momentálně známý ze seriálu Příběh služebnice nebo z filmů Akta Pentagon či Zachraňte pana Bankse. Režie se ujal Jon Avnet, který natočil úspěšný film Smažená zelená rajčata, stojí také za sérii filmů Šampioni nebo komedii Co vlastně ženy chtějí?.

Světovou premiéru bude mít snímek 10. ledna 2020.