Případ mrtvého nebožtíka: Jak se točila česká parodie kriminálek

Podívejte se do zákulisí připravované komedie Případ mrtvého nebožtíka v téměř čtvrthodinovém videu.

Je čas udělat si legraci z toho, jak se nám filmy a seriály krimižánru přemnožily. Podívejte se do televizního programu – Kriminálka Miami, Námořní vyšetřovací služba, Myšlenky zločince, Mentalista, Zákon a pořádek, Castle na zabití, Sběratelé kostí… nebo Kriminálka Anděl, Modrava, Expozitura, Případy 1. oddělení, VIP vraždy, Mordparta, Specialisté, Kapitán Exner, Polda… v té záplavě kriminálních příběhů nastal ideální čas se všem těm hrdinům a klišé krimižánrupořádně vysmát… A tak nastupuje major Prubner!

Pohledná, v kolektivu oblíbená vyděračka byla zavražděna. Arogantní náčelník kriminálky svěří případ majoru Prubnerovi, kterého nemá rád. Proto vyhlásí ultimatum – pokud nebude případ vyřešený do 168 hodin, Prubner bude degradován… Nečekané situace vytvářejí skvělé pozadí kriminálního příběhu inspirovaného známými detektivkami, které skvěle paroduje a utahuje si z nich…

V hlavních rolích se představí David Novotný, Hana Vagnerová, Martin Pechlát, Lukáš Příkazký, Miroslav Táborský, Milan Šteindler, Tereza Srbová, Pavel Rímský a další.

V kinech hrají od 16. ledna 2020.