Krotitelé duchů: Odkaz: Trailer se nese ve stylu Stranger Things

Trailer „třetích“ Krotitelů duchů konečně dorazil, přičemž jasně dává najevo, abychom na katastrofu z roku 2016 s klidným srdcem zapomněli. Tentokrát se látky totiž zhostil ten nejpovolanější.

Režisérem snímku Krotitelé duchů: Odkaz je Jason Reitman, stojící kupříkladu za filmy jako Muži, ženy a děti, nebo Lítám v tom, za nějž byl nominován na Oscara a získal cenu BAFTA a Zlatý glób. Nový snímek se bude odehrávat ve stejném universu, jako původní Krotitelé duchů, a že je projekt v dobrých rukou, stvrzuje fakt, že produkční dohled nad filmem bude mít Reitmanův otec; Ivan Reitman, jenž první dva filmy režíroval.

Jason Reitman se dle vlastních slov už jako malý, kdy v šesti letech navštěvoval natáčení, považoval za jednoho z prvních fanoušků. Chtěl by prý natočit film pro všechny fandy výchozí látky. Nepůjde tedy o nějaký reboot nebo remake, nýbrž o další kapitolu v rozjetém příběhu. Reitman rovněž uvedl, že mají připravené nové charaktery a spoustu úžasných překvapení. Počítá se i s návratem původních hrdinů, jejichž role tentokrát ale nebudou stěžejní.

V hlavních rolích se představí Finn Wolfhard, Carrie Coon, Mckenna Grace, Sigourney Weaver, Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Paul Rudd, Annie Potts a další.

V kinech hrají od 9. července 2020.