Princezna zakletá v čase: O mocné kletbě a princezně v časové smyčce

Trailer na českou fantasy, která svým pojetím připomíná zahraniční tvorbu, se konečně představuje v upoutávce. Máme pro vás minutový teaser.

Princeznu Ellenu od narození provází příslib mocné kletby, kterou na ni uvrhla čarodějnice Murien. Kletba se má naplnit v den Elleniných dvacátých narozenin, jakmile zapadne slunce. Avšak ve chvíli, kdy zajde poslední sluneční paprsek a vše se zdá ztraceno, princezna zjišťuje, že zůstala uvězněná v čase. Pokaždé, když se kletba naplní, Ellena procitne do dne svých dvacátých narozenin a je nucena ho prožít celý znovu. Aby zachránila své království i sebe samotnou, musí v sobě nalézt odvahu a čisté srdce a dávné kletbě se jednou provždy postavit.

Režisérem Princezny zakleté v čase je Petr Kubík, který v roce 2016 debutoval celovečerním roadmovie Montenegro. Podle jeho slov si chce nová pohádka brát to nejlepší ze starých klasik a jedním krokem jít do fantasy. Čeká nás prý velmi netradiční podívaná, která chce zaujmout hlavně po příběhové stránce. Producent Viktor Kryštof, který stojí i za očekávaným Janem Žižkou, prozradil, že oproti svému předchozímu filmu (rozpočet 500 milionů korun) půjde tentokrát spíše o komorní podívanou, která stála pětadvacetkrát méně, než právě film o slavném vojevůdcovi.

V hlavních rolích se představí Natalia Germani, Eliška Křenková, Marek Lambora, Simona Zmrzlá, Martin Dejdar, Roman Zach, Martin Písařík, Jan Révai, Terezie Holá a další.

Premiéra je 19. března 2020.