Terminátor: Temný osud: Kdo je kdo aneb medailonky hlavních hrdinů

Premiéra už několikátého pokusu o obrození kultovní a slavné série Jamese Camerona se závratně blíží. Fanoušci apokalyptické sci-fi ságy o válce robotů, vedených umělou inteligencí Skynet s lidmi se nyní dočkali bohaté nálože krátkých videí, představujících jednotlivé postavy. Můžete se na ně podívat níže… 

Několik medailonků, které dohromady dávají obrázek slušného akčního filmu, ve který se nakonec nový Terminátor může přerodit. Snad bude výsledná podívaná opravdu stát za to…

Režijní dohled obstaral Tim Miller (ten natočil zejména prvního Deadpoola) a jako producent se na snímku podílí sám tvůrce Terminátora – James Cameron. Na scénáři se pak podílí trio v podobě Joshe Friedmana, Davida S. Goyera a Justina Rhodese.

Ohledně detailů zápletky se toho stále příliš neví. S jistotou můžeme stvrdit už jen dříve řečené a potvrzené. Tedy že návrat Lindy Hamilton iniciuje jeden prostý fakt – Temný osud bude přímo navazovat na T2: Den zúčtování. Vše co po tomto díle následovalo, bude ignorováno, což dává smysl vzhledem k tomu, že Cameron se na dalších částech série nepodílel.

Miller svou účast na snímku odůvodnil právě návratem Lindy Hamilton do její ikonické role a podtrhl to tvrzením, že se chce soustředit na postavy a vztahy mezi nimi. Podle něj příběh může pokračovat jedině se Sarah Connnorovou v čele, jak ostatně i začal. Jedná se prý o klíčový bod filmu. Otázkou ovšem je, zda fanouškům toto opravdu bude stačit, aby novému Terminátorovi dali šanci, jakkoli je Hamilton se značkou spjatá.

Ve filmu Terminátor: Temný osud se představí Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Mackenzie Davis, Gabriel Luna, Diego Boneta, Alicia Borrachero, Lorna Brown, Natalia Reyes, a další. Hudbu složí Junkie XL.

Premiéra je 31. října 2019.