Na nože: Ve hvězdné detektive se hledá vrah spisovatele, podezřelí jsou všichni

Finální trailer, který nás má navnadit na zábavnou krimi podívanou, jenž vévodí Daniel Craig, coby inteligentní a svérázný detektiv, je tu. Trailer nás láká na vyšetřování záhadné vraždy a spoustu hvězdných jmen, která se ve filmu objeví.

Známý spisovatel detektivek a hlava rodiny Harlan Thrombey je nalezen mrtvý před oslavou svých 85. narozenin. Podezřelým se stává každý, kdo byl v čase jeho smrti v domě. Vraždu přijíždí vyšetřit svérázný a šarmantní detektiv Benoit Blanc. Aby přišel na to, kdo stojí za Harlanovou smrtí, musí si s každým členem rodiny a členy personálu promluvit o samotě a dostat se tak na kloub tomu, kdo by mohl mít zlé úmysly a vraždu spáchat.

Film, který už podle anotace lehce připomíná staré známé detektivní příběhy s Herculem Poirotem, se může pyšnit skvělým obsazením, které jistě naláká nejednoho diváka. Můžeme se těšit na Daniela Craiga, Chrise Evanse, Dona Johnsona, Michaela Shannona, Toni Collette, Katherine Langford nebo Jaeden Martell. Za režií stojí režisér osmého dílu Star Wars, Rian Johnson.

Česká premiéra proběhne 9. ledna 2020.