Jungle Cruise: Dwayne Johnson zažívá dobrodružství podle atrakce v Disneylandu

Jelikož byla nová Jumanji (ale i Cesta na tajuplný ostrov 2) až překvapivě úspěšným remakem, není divu že Dwayne Johnson – v současnosti jeden z nejlépe placených herců Hollywoodu, jenž je též jednou z největších akčních ikon, se objeví v dalším podobně laděném dobrodružství. Nový trailer na Jungle Cruise je tady!

Tento snímek bude adaptací stejnojmenné atrakce v Disneylandu. Možná to zní divně, ale podobný koncept už je osvědčený. Takoví Piráti z Karibiku vznikli úplně stejně. Dobrodružná podívaná plná akce ve stylu Indiana Jonese rozhodně přijde vhod. Pokud bude povedená samozřejmě.

Tento snímek z amazonské džungle je na Disneyho pořadníku už nějaký ten pátek. Dokonce už měla být atrakce kupříkladu jednou zadaptována s ústředním duem série Toy Story: Příběh hraček, tedy Tomem Hanksem a Timem Allenem.

Z toho ovšem sešlo. Nyní se v rolích hlavních hrdinů objevují zmíněný Johnson a Emily Blunt. Bude se jednat o charismatického kapitána říční lodi a odhodlanou britskou objevitelku. Společně se vydají pátrat do džungle po mystickém stromu, který má mít tajemné léčivé vlastnosti…

Režie se ujal Jaume Collet-Serra, na scénáři se podíleli Glenn Ficarra, Michael Green a John Requa. V hlavních a vedlejších rolích se představí Dwayne Johnson, Emily Blunt, Jesse Plemons, Édgar Ramírez, Paul Giamatti, Andy Nyman, Jack Whitehall, Dani Rovira, Quim Gutiérrez, Mark Ashworth, Sulem Calderon, Annika Pampel, a další.

Film má premiéru v létě 2020.