Harpoon: Co s nejlepšími přáteli udělá osamocený výlet na jachtě?

Režisér Rob Grant přichází s napínavou novinkou, která v sobě nese nádech hororu. Základem je dlouholeté přátelství, které však není tak pevné, jak by se ze začátku mohlo zdát. Jen jediný výlet na lodi po opuštěném oceánu ukáže jejich pravou tvář a na povrch vyplouvají všechna tajemství, temné touhy a nenávist, kterou vůči sobě tito přátelé chovají.

Jonah, Sasha a Richard se znají už řadu let a jsou nejlepšími přáteli. Mluví o všem a tráví spolu většinu volného času. Jako každé přátelství i to jejich má však několik mezer a chyb, které ale dokázali vždy napravit. Teď se spolu vydávají na výlet po oceánu. Dva muži, jedna dívka a spousta neutuchající touhy po krvi a pomstě. Jak společně tři nejlepší přátelé, kteří se ve skrytu duše nenávidí, dokáží na jedné lodi přežít a dostat se zpátky na pevninu?

V hlavních rolích se objevili začínající mladí herci Munro Chambers, Christopher Gray a Emily Tyra. Scénáře a režie se ujal Rob Grant, který natočil pár kanadských filmů žánru horor, thriller nebo komedie. Všechny tyto žánry nyní spojil do jednoho a divákům představuje svůj nový filmový počin Harpoon, který, jak se zdá, bude z jeho tvorby nejznámější.

Film se objevil již na několika filmových festivalech, například na Fantasy Filmfestu v Německu nebo Frightfestu v Anglii.