Eli: Nemocného chlapce pronásledují přízraky ze záhrobí

Režisér Ciarán Foy přichází s novým trailerem k připravovanému hororovému filmu Eli. Film si pod svá křídla vzala streamovací služba Netflix, která před pár dny začala nabízet i některé seriály a filmy v českém jazyce.

Eli je mladý chlapec, trpící vzácnou autoimunitní nemocí. Nemůže vyjít na světlo, na vzduch, ani se mít vodou, vše by ho mohlo zabít. Většinu života tak tráví zavřený v umělohmotném stanu. Teprve nově nalezený institut je výbornou nadějí k tomu, aby začal žít normální život. Společně s rodiči se tam na čas přestěhují. Eli se však cítí hůř, a navíc na místě, kde momentálně žije, je něco děsivého až démonického. Začíná vídat přízraky, duchy a mrtvou dívku. Rodiče ani lékaři mu ale nevěří, dokud sami nejsou svědky něčeho nadpřirozeného.

V hlavních rolích se objeví Kelly Reilly, Max Martini, Charlie Shotwell nebo herečka ze seriálu Stranger Things, Sadie Sink. Jak již bylo řečeno, režie se ujal mladý režisér Ciarán Foy, s hororovým žánrem má již zkušenost. Fanouškům představil horory Sinister 2 a Citadel.

Film bude ke shlédnutí na Netflixu od 18. října 2019.