Devil’s Revenge: Ďábel vrací úder v béčku s Williamem Shatnerem

V říjnu nás čeká Halloween, jeden z nejstrašidelnějších svátků, který se slaví převážně v Americe, ale i k nám už v posledních letech tato tradice částečně pronikla. Není divu, že právě v tomto období na fanoušky čeká největší nápor nových hororových filmů. Novinkou je i snímek Devil’s Revenge, který nám ukáže, jak by se zachoval ďábel po narušení jeho světa.

Skupina archeologů tráví každý den stejně, zkoumáním jeskyní a hledáním starodávných artefaktů, které pomohou porozumět minulosti našeho lidstva. V jedné jeskyni se na ně usměje štěstí, když naleznou starodávný artefakt. Netuší však, že tímto nálezem zároveň otevřou bránu do pekla a probudí tak samotného ďábla a jeho poskoky. Archeolog si postupně uvědomuje změnu ve svém chování, objevují se halucinace a neštěstí, které postihuje jeho rodinu. Musí se artefaktu zbavit, aby tak zachránil svou rodinu i sebe samotného.

V hlavních rolích se představí Jason Brooks, Jeri Ryan a William Shatner, který stojí i za scénářem. Všechny tři herce spojuje fenomén Star Trek. Jason ztvárnil postavu romulana ve filmu z roku 2009. Jeri Ryan se objevila v televizním seriálu Star Trek: Vesmírná loď Voyager a William Shatner si zahrál v originálním seriálu Star Trek. Režie se ujal Jared Cohn, ten má za sebou několik filmů, většinou se jednalo o hororový nebo dramatický žánr.

Film vychází digitálně 1. října 2019.