The Furies: Hororová jatka ve hře o přežití

Hororů o zabijáckých hrách přibývá čím dál víc. Nyní tu pro vás máme první oficiální trailer k novému hororovému filmu s názvem The Furies. Snímek představuje zabijáckou hru, v níž se objeví většina nejděsivějších postav ze slasherů.

Kayla a její nejlepší kamarádky se jednoho dne probudí uprostřed lesa. Kolem jsou jen stromy a pár osamělých dřevěných stodol. Při cestě za záchranou narazí na dalších pět žen, rovněž uvězněných v téhle děsivé hře, která je plná zabíjení a krve. Osm žen, osm vrahů, ale jen jeden vítěz. Co všechno jsou Kayla a její přítelkyně ochotné udělat pro záchranu života?

V rolích lovených žen se představí filmoví nováčci. Titulní roli Kayle ztvárnila Airlie Dodds, ta má za sebou jen tři vedlejší role v ne moc známých filmech. Společně s ní si ve filmu zahraje Linda Ngo, Danielle Horvat nebo Kaitlyn Boyé. Pro režiséra Tonyho D’Aquina je to filmový debut. Do této doby stál pouze za režií televizního seriálu Temné příběhy.

Film se již představil na filmových festivalech v Brusselu nebo Edinburghu. Světovou premiéru bude film mít 7. listopadu 2019 v Austrálii.