Zombieland: Rána jistoty: Oblíbená čtyřka se vrací v prvním traileru a je drsnější než předtím

Sony Pictures zveřejnilo první oficiální trailer k pokračování oblíbené zombie komedie Zombieland. Druhý díl nese název Zombieland: Rána jistoty a vrací se nám postavy a jejich představitelé z původního filmu společně s režisérem. 

V prvním traileru překvapivě neuvidíme žádného zombieka. Vrací se nám ale čtyři hlavní představitelé z původního filmu Columbus, WichitaTallahassee a Little Rock. Všichni se po deseti letech schovávání a bojování s nemrtvými dostanou do Bílého domu, kde se rozhodnou na nějakou dobu usadit. Náhle se ale ztrácí Little Rock, která se rozhodne jít vlastní cestou. Zbytek party se rozhodne ji najít za každou cenu a přivést ji zpátky. Cestou narazí na několik dalších přeživších, kteří jim ne vždy pomohou.  

Do hlavních rolí se vracejí Woody HarrelsonJesse Eisenberg, Abigail Breslin a Emma Stone. Na režisérské křeslo se opět posadil Ruben Fleischer, ten momentálně slaví úspěch s Venomem. Za scénářem stojí Rhett Reese a Paul Wernick, společně napsali scénář i k původnímu filmu nebo k Deadpoolovi. Ve vedlejších rolích se můžeme těšit na Rosarii DawsonZoey Deutch nebo Luka Wilsona. 

Světovou premiéru bude mít film 18. října 2019, do českých kin uvede film společnost Falcon 24. října 2019.