UKONČENO: Vyhrajte vstupenky do kina 4DX na horor Dětská hra

Chucky se vrací a v sále 4DX si ho vychutnáte nejvíce, to je bez debat. Proto jsme pro vás připravili tematickou soutěž.

Andy dostane k narozeninám úžasnou hračku, která překračuje všechny představy a fantazie. Nejnovější výkřik technologií, funkcemi a možnostmi nabušená panenka, která umí cokoliv. Už to není jenom hračka, je to ten nejlepší kamarád. Je roztomilá jako obrázek a dětem přináší jenom nadšení a štěstí. Andymu a jeho mamince ale přinese jeho nová panenka ještě něco navíc… hrůzu, děs a strach o život. Nikdo totiž netuší, že tahle panenka je zlá jako všechna pekla světa, že dokáže zabíjet, že vraždí moc ráda a navíc s vynalézavostí těch největších psychopatů. Andy i jeho máma Chuckyho opravdovou podstatu brzy poznají, pomoci se ale nedočkají. Takovéhle pravdě totiž nikdo nevěří. A pokud uvěří, tak nepřežije, aby ji mohl potvrdit. Jako třeba soused, jehož záhadně přejela vlastní sekačka na trávu… Dobrou noc, Andy.

Kino 4DX můžete navštívit v Cinema City v Praze Nový Smíchov a Chodov či v Plzni v Plaze. Více informací naleznete na www.cinemacity.cz.

SOUTĚŽNÍ CENY

2×2 vstupenky (24.7. od 19:00 hod. – OC Nový Smíchov 4DX)

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA
Jak je dlouhá stopáž u tohoto hororu?
a) 70 minut
b) 90 minut
c) 120 minut

    Soutěž končí 20. července 2019. Ceny do soutěže věnovalo Cinema City.