Tenkrát v Hollywoodu: Rozšířený TV spot k chystané filmové události

Rozepisovat se o tom, že Tarantino je filmový mág a že jeho nejnovější, devátý film bude s nejvyšší pravděpodobností filmovou událostí roku a adeptem na nejednoho Oscara, je docela zbytečné. Snímek, který po své debutové projekci na filmovém festivalu v Cannes dostal šestiminutové ovace ve stoje, bude uveden do kin již brzy. Užijte si proto rozšířený poutavý spot… 

O snímku dokonce mnozí tvrdí, že se jedná o Tarantinův dosud vůbec nejlepší film. Ono už samotné jeho téma skýtá tvůrci, který je takřka chodící filmovou encyklopedií, obrovské pole působnosti. Koneckonců, přelom šedesátých a sedmdesátých let v Hollywoodu, kult Charlese Mansona a vražda herečky Sharon Tate, jsou natolik silná témata, že by z nich ukuchtil slušný film i mnohem méně schopný režisér.

Tenkrát v Hollywoodu je drama zasazené do přelomu 60. a 70. let v Los Angeles. Co se týče příbuznosti filmů v rámci Tarantinovy tvorby, bude jeho nejnovější projekt strukturou nejblíže legendárnímu Pulp Fiction. Můžeme se těšit na pro Quentina Tarantina tolik originální zápletku, mix fikce s realitou, vskutku hvězdné herecké obsazení a pochopitelně i úchvatný soundtrack. Manson jako takový nebude figurovat jako hlavní postava. Spíše bude v pozadí událostí, jak napovídá i podoba trailerů.

V titulních rolích se představí Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Kurt Russell, Tim Roth, Michael Madsen, Damian Lewis, Timothy Olyphant, Emile Hirsch, Damon Herriman, Dakota Fanning, Lena Dunham, Lorenza Izzo, Clifton Collins Jr., Bruce Dern, Luke Perry, Austin Butler, James Marsden, Rafał Zawierucha, Zoë Bell, Nicholas Hammond, Keith Jefferson, Scoot McNairy, Spencer Garrett, Mike Moh, Eddie Perez, Maurice Compte, James Remar, Martin Kove, Brenda Vaccaro, Nichole Galicia, Craig Stark, Marco Rodríguez, Ramón Franco, a další.

Hvězdně obsazený snímek Quentina Tarantina má premiéru už 8. července 2019.