Nightmare Cinema: Povídkový horor, který nabídne oblíbené hororové scenérie

Šest povídek, šest hororových příběhů, šest různých míst. Trailer k novému hororu od pěti různých režisérů, přináší děsivou podívanou, která láká na skvělé masky, děsivou atmosféru a Mickeyho Rourka.

Mick Garris zrežíroval první a stěžejní povídku o projekčním, který svým divákům pouští filmy s velmi známými postavami. Všichni v kině se ve filmech objevují a s nimi i jejich největší fóbie. Povídka The Thing in the Woods režírovaná Alejandrem Bruguésem od první scény připomíná klasické krváky, které doprovází děsivé scény s pavouky. Povídka Mirare režírovaná Joem Dantem nás zavede na chirurgické oddělení, kde se divák může těšit na scény na operačním sále, pokoje plné divných pacientů a jeptišky. Povídka Mashit režírovaná Ryûheiem Kitamurou se odehrává v internátní škole, kde jsou všichni zaměstnanci a studenti posedlí démony. Povídka This Way to Egress režírovaná Davidem Sladem vypráví příběh o dívce, která se znenadání ocitne úplně sama v paralelním vesmíru. Poslední povídka Dead režírovaná opět Mickem Garrisem se odehrává v nemocnici, kde chlapec bojuje se zlými duchy a vraždami.

V hlavních rolích se nám představí Mickey Rourke, Richard Chamberlain, Adam Godley, Orson Chaplin nebo Eric Nelsen.

Samotný film měl již premiéru na několika filmových festivalech. Premiéra filmu proběhne ještě 12. července na Fantasia Film Festival, 18. října na Toronto After Dark Film Festival a 23. listopadu na Monster Fest.