Jay and Silent Bob Reboot: První trailer představuje hvězdná camea

Režisér a herec Kevin Smith přichází opět se slavnou komediální dvojicí nejlepších přátel Jaye a Boba. Pro pokračování se navrátila spousta slavných tváří z předchozích filmů Kevina Smithe, kde Jay a Bob společně účinkovali. První zveřejněný trailer nás navnadí na vtipný příběh a herecké obsazení.

Jay a mlčenlivý Bob svůj styl života vůbec nezměnili. Stále se věnují filmům a kouřením trávy. Jednoho dne zjistí, že se chystá natáčení rebootu jejich oblíbeného komiksového filmu Bluntman and Chronic. Společně se rozhodnou, že tomu zabrání a na své cestě do Hollywoodu potkávají spoustu starých známých tváří včetně Holdena, Lokiho, Brodieho nebo Becky. Jay navíc zjistí, že má dceru, která se opravdu potatila a rozhodně má pro strach uděláno.

V hlavních rolích se vracejí Jason Mewes a Kevin Smith, který stojí i za režií filmu. V dalších rolích se můžeme těšit na Bena Afflecka, Matta Damona, Justina Longa, Chrise Hemswortha, Jasona Lee a spoustu dalších. Režisér Kevin Smith stojí za úspěšnými komediálními snímky jako například Dogma, Flákači, Hledám Amy nebo Podvodníci z New Jersey.

Datum premiéry zatím není známé.