Ready or Not: Připravte se na krvavou rodinnou podívanou

Společnost Fox Searchlight Pictures zveřejnila první trailer k nově připravovanému hororovému thrilleru Ready or Not. Snímek vypráví příběh o rodině, která loví nově příchozí členy. A trailer vypadá opravdu hodně lákavě.

Příběh se zaměřuje na mladou nevěstu, která se v den své svatby přistěhuje ke své nové rodině z manželovy strany. Novomanžel jí večer v den svatby seznámí s novou tradicí, že vždy, když přivítají nového člena tak o půlnoci hrají hru, kterou si náhodně vylosují. Los padne na schovávanou. Nevěsta, která si stále bláhově myslí, že se jedná jen o dětskou hru, záhy zjistí, že jde vlastně o lov a zabíjení. S pomocí jednoho z členů rodiny, který ji nechce připravit o život, se snaží všem uniknout, i když to občas znamená zabíjet.

Za snímkem stojí režisérské duo Tyler Gillett a Matt Bettinelli-Olpin, kteří spolu již spolupracovali na hororech V/H/S a Zrození ďábla. V hlavní roli nevěsty se nám představí Samara Weaving a po jejím životě půjdou Andie MacDowell, Mark O’Brien nebo Adam Brody.

Hororový snímek se dokonce díky CinemArtu podívá i do našich kin a můžeme se na něj těšit už 22. srpna 2019.