Při natáčení 25. Bonda byl zatčený muž

Zpráv z natáčení nového filmu o agentu 007 Jamesi Bondovi se v poslední době objevuje opravdu mnoho, bohužel většinou se jedná o zprávy, které se netýkají příliš pozitivních věcí. Naposledy jsme třeba slyšeli, že se hlavní představitel Daniel Craig při natáčení zranil. Nyní Vám přinášíme čerstvou novinku o muži, který byl zatčený kvůli skrytým kamerám.

Natáčení 25. Bondovky probíhá ve studiích Pinewood a právě v tomto studiu policie na toaletách našla skryté kamery. Kamery se našly na dámských toaletách a policie netuší, jak dlouho tam byly nainstalovány. Zatčený byl 49letý muž, jehož jméno nebylo zveřejněno.

Muž je obvinění z voyerismu, což je sexuální úchylka, která zahrnuje sledování intimního počínání nic netušící osoby. Muži hrozí až dva roky za mřížemi.

Natáčení filmu zatím provází samé nešťastné příhody. Daniel Craig se při natáčení jedné ze scén zranil. Během natáčení došlo také k explozi, která zranila jednoho z pracovníků štábu a zničila část scény. Craig i pracovník jsou však nyní již v naprostém pořádku a natáčení by tak mělo pokračovat. Pro Daniela Craiga je to poslední ztvárnění role agenta 007, kdo nastoupí na jeho místo zatím ještě není známé. Horkými kandidáty jsou Idris Elba nebo Tom Hiddleston.