Objeví se Venom ve Spider-Manovi 3?

Dalo se očekávat, že po úspěchu Venoma, který doposud stál odděleně od zbytku Marvel Cinematic Univerza, budou fanoušci toužit po tom, aby se jejich oblíbený antihrdina objevil i v nadcházejících filmech spadajících do tohoto vesmíru. Je možné, že se fanouškům tento sen splní?

Chcete-li definitivní odpověď na to, zda se Venom ukáže v nějakém z dalších Spideyho dobrodružstvích, budeme vás muset zklamat. Všechen následující text jsou v podstatě pouze domněnky. Pokud vás ale zajímá, co se ve světě šušká, čtěte dále.

Není tomu tak dávno, kdy se diskutovalo o tom, že by se měl Spider-Man objevit po boku Deadpoola. Debatovalo se, jestli jejich kooperaci budeme sledovat formou seriálu na Disney+, samostatného filmu, nebo zda se Deadpool ukáže ve třetím Spider-Manovi.

Tvůrce Deadpoola – Rob Liefeld – se ke zvěstem kolujícím o jeho brutálním superhrdinovy vyjádřil na Twitteru, kde ve zkratce pověděl, že o společném filmu Deadpoola a Spider-Mana nic neví, a tak nějak tím vyvrátil veškeré domněnky. Později dodal, že prozatím není v plánu žádné propojení obou hrdinů ve třetím Spider-Manovi, ale zmínil se, že Sony by skutečně chtělo do onoho filmu obsadit Toma Hardyho jakožto antihrdinu Venoma, který se minulý rok dočkal své sólovky.

Co si o tom máme myslet? Znamená to tedy, že je nějaká šance vidět Venoma ve Spider-Manovi 3? Vypadá to, že ano, ale neradi bychom dělali ukvapené závěry.