Into the Ashes: Trailer ukazuje, že minulost vás vždy dožene a dokáže ublížit

Napínavé thrillery jsou momentálně jedním z nejoblíbenějších žánrů u filmových i knižních fanoušků. Proto není divu, že se filmaři snaží dát divákům napínavou podívanou, která si bude pohrávat s jejich nervy.

Bývalý kriminálník Nick Brenner si našel poctivou práci a milující manželku, kterou před svojí hříšnou minulostí chrání. Jenže minulost nikdy jen tak nezmizí a rozhodně se tak nestane ani v případě Nicka. Minulost vyplouvá na povrch v podobě jeho bývalé party zločinců a přátel, kterým ukradl peníze. Když se Nick jednou vrací domů a manželku nikde nenajde, dojde mu, že mu minulost vzala jedinou důležitou věc na světě. Nick se musí rozhodnout, jestli situaci bude řešit jako slušňák nebo se v něm naopak znovu probudí duše zločince.

Za režií a scénářem stojí Aaron Harvey, který natočil i akční drama s Brucem Willisem Catch 44 z roku 2011. Nyní do hlavní role obsadil marvelovského herce Franka Grilla, ve vedlejších rolích se nám představí Luke Grimes, Robert Taylor, James Badge Dale a manželku ztvární Marguerite Moreau.

Světová premiéra se uskuteční 19. července 2019, česká premiéra zatím není známá.