Dočká se Příběh hraček spin-offu?

Novodobý trend, kdy se filmová studia snaží ze svých sérií snaží vytřískat co nejvíce peněz, se dost možná nevyhne ani několikaleté populární sáze o příběhu hraček. Co můžeme od nadcházejících dílů Toy Story očekávat?

Nejdříve asi nutno podotknout, že doposud nebyl ohlášen ani pátý díl této značky, tím pádem tu mluvíme o nepotvrzených informacích a pouhých domněnkách. I tak ale můžeme s klidným svědomím říci, že po úspěchu čtvrtého dílu se pravděpodobně dočkáme i dalších pokračování.

A proč že by se vlastně mělo jednat o spin-off? Tim Allen, dabér Buzze Rakeťáka, totiž otevřeně prohlásil, že nevidí problém ve vytvoření spin-offu, který bude mít pevné základy ve světě hraček, kde žijí i zbylí oblíbení hrdinové, jako je například Woody.

Allen zmínil extrémně známou filmovou ságu Avengers, přičemž oba dva světy v podstatě porovnal a zjednodušeně pověděl, že hračky, které vídáme v aktuálně existujících čtyřech filmech jsou součástí jednoho velkého vesmíru, který má opravdu co nabídnout.

Můžeme jen tipovat, kdo by byl onou postavou, která by jako první dostala svůj vedlejší film. Jistě nás napadnou charaktery jako Pan Brambůrek, hafan Slinky, chrastící Prasátko či dinosaurus Rex. Není vyloučené, že by spolu nemohli zažít skupinové dobrodružství. Hovoří se ale také o tom, že tím prvním by mohla být nová hračka, která se poprvé objevila až nyní ve čtvrtém díle, Duke Caboom, kterému propůjčil hlas oblíbenec Keanu Reeves.

Co si o spin-offech ze světa hraček myslíte vy? Chtěli byste je vidět a na čí film byste zašli nejraději? Toy Story 4 do českých kin dorazí 8. srpna.