UKONČENO: Soutěž s Crew o komiksy Avengers a Thanose

Avengers: Endgame právě vstoupili do kin. Pojďte si zpříjemnit den o hodnotné ceny od nakladatelství Crew. Na své si přijdou (nejen) milovníci Avengers.

Nakladatelství Crew nabízí mnoho titulů – od Simpsonů, X-Menů, Batmana či Spider-Mana a mnoho dalších.

SOUTĚŽNÍ CENY

 

Avengers 1: Poslední návštěva
Steve Rogers. Tony Stark. Thor Ódinson. Velká trojka se dala znovu dohromady. A právě v ten správný čas – musí zachránit svět před dvoukilometrovými kosmickými bohy známými jako Nebešťané. Střezte se Poslední návštěvy. Ale kdo další odpoví na jejich volání? Black Panther a Doctor Strange bojují o svůj život v hlubinách Země, Captain Marvel čelí smrti a zkáze, která padá dolů z nebe. A nenudí se ani zuřivá She-Hulk a zbrusu nový Ghost Rider. A žádný sraz Avengers samozřejmě nemůže být kompletní bez jistého prince lží. Ale jaké spojení je mezi temnými Nebešťany a Ódinovou pravěkou skupinou prehistorických Avengers? (můžete zakoupit ZDE).

Thanos 1: Thanos se vrací
Bohužel pro šíleného Titána je vystaven i nečekanému střetnutí – s vlastní rodinou. Připojte se k němu na výletu temnou stranou galaxie a sledujte brázdu absolutní destrukce, kterou za sebou zanechává! Je ztělestněným zlem. Je nezastavitelný. Ale je na čase, aby se ho někdo – kdokoliv – zastavit pokusil. Bude to Shi’arská imperiální garda? A tím myslíme celou imperiální gardu. Je čas zavolat posily! Mezitím se do věci zapojí i Thanosův syn Thane se svými plány. Když Thanos kdysi povraždil všechny jeho sourozence, Thanea ušetřil – ale ne z lásky. A až se otec se synem střetnou, nebude to šťastné rodinné shledání. (můžete zakoupit ZDE).

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA

Ebony Maw je záporák a stoupenec Thanose. Které tři hrdiny byste si vybrali k sobě do týmu proti němu?

Soutěž končí 5. května 2019.

Společně s partnerem soutěžeme vybereme dvě nejoriginálnější odpovědi. Soutěž je určena pro ČR. Ceny do soutěže věnovalo nakladatelství CREW.