See You Yesterday: Cestují do minulosti, aby zachránili nevinný život

Cestování časem jsme ve filmech mohli vidět již několikrát. Tentokrát to režisér Stefon Bristol vzal trochu jinak a sází na emocionální stránku možnosti cestovat v čase.

C.J. a Sebastian jsou nejlepšími přáteli. Na střední škole patří mezi nejchytřejší studenty a volný čas tráví vynalézáním nových věcí. Posledních několik měsíců pracují na vynálezu, který jim umožní cestovat časem. Jednoho dne je v přestřelce s policisty zabit C.Jin bratr Calvin, C.J. a Sebastian proto rozhodnou svůj vynález vyzkoušet, aby se pokusili Calvina zachránit, mají na to ale jen omezený počet pokusů.

V hlavních rolích nejlepších přátel uvidíme Edenu Duncan-Smith a Danteho Crichlowa. V dalších rolích se nám představí Astro v roli Calvina nebo Marsha Stephanie Blake jako matka C.J. Režisér Stefon Bristol stojí za scénářem, režií a produkcí filmu, na produkci se také podílel režisér Spike Lee.

Film bude mít premiéru na filmovém festivalu Tribeca 3. května 2019 a následně na Netflixu se ho můžeme dočkat 17. května 2019.