Režiséři snímku Avengers: Endgame připravují dokument o Stanu Lee

Režisérské duo Joe Russo a Anthony Russo by se dalo pokládat za velkou část Marvel Universe. Společně spolupracovali na epických filmech jako Captain America: Návrat prvního Avengera, Infinity War a Endgame. Za ta léta se sblížili i se zesnulým Stanem Lee. Na důkaz jejich přátelství a lásky se rozhodli pustit do natáčení dokumentu, který nám přiblíží Stanův životní příběh.

Joe a Anthony prozradili tuto novinku při tiskových konferencích k filmu Avengers: Endgame, kde se Stan Lee objevil ve svém posledním cameu. Dokument o jeho práci a životě by byl pro takového velikána a otce Marvel obrovskou poctou. Sám totiž stojí za zrozením postav jako Spider-Man, Hulk, Iron Man nebo Black Panther, všechny postavy vytvořil ve spolupráci s Jackem Kirbym a Stevem Ditkem.

Ani jeden z režisérů prozatím neprozradil žádné bližší detaily k chystanému dokumentu. Můžeme tedy předpokládat, že stejně jako klasické filmy od Marvel i dokument o Stanu Lee bude přísně střežený a na povrch budou unikat jen informace, které tvůrci povolí.