Poms: Roztleskávačkou na sklonku života

Když se řekne domov důchodců většina si představí nudný život na sklonku života. To je ale úplný opak této nové komedie s názvem Poms od producentů filmu Dámský klub a tvůrců komedie Matky na tahu.

Martha zjistila, že umírá a moc času jí nezbývá, proto se rozhodne přestěhovat do domova důchodců, kde má jasný cíl – zemřít v klidu. Její plány však naruší sousedka Sheryl, která je velmi upovídaná, a tak trochu vlezlá. Přiměje Marthu, aby opět začala roztleskávat jako tomu bylo za starých časů, a přibrala k tomu i další obyvatelky domova. Martha ale míří daleko výše, proč dělat vystoupení jen za zdmi domova, když existuje soutěž roztleskávaček? Komedie, plná známých tváří dokazuje, že nezáleží na věku, ale na tom, zda máte sílu a odhodlání splnit si svůj velký sen, i když to může být váš poslední čin v životě.

V hlavní roli Marthy se nám představí držitelka Oscara Diane Keaton, jenž slavila úspěch i s komedii Dámský klub. Společnost jí dělají Jacki Weaver, Celia Weston nebo Rhea Perlman. Trenérku roztleskávání jim bude dělat mladá herečka Alisha Boe, která se proslavila rolí v seriálu 13 Reasons Why.

Světovou premiéru si snímek odbude 10. května 2019. Do českých kin film uvede společnost Vertical Ent. 25. července 2019.