Pennywise: The Story of IT: Nakoukněte do zákulisí známého hororu

Trailer nabízí šest a půl minutový náhled do zákulisí kultovního hororu TO, ve kterém se poprvé na filmovém plátně objevil děsivý Pennywise.

Pro dokument Pennywise: The Story of IT se sešlo originální obsazení, včetně Tima Curryho, jenž ztvárnil titulní roli a tím nepochybně způsobil mnoha dětem panickou hrůzu z klaunů. Dětští herci Seth Green, Emily Perkins nebo Jonathan Brandis prozradí divákům vtipné i zajímavé historky z natáčení.

Pro mnoho fanoušků je snímek TO z roku 1990 oblíbenější, než nový remake Andyho Muschiettiho. Velký podíl na tom zaručeně má Tim Curry, který dokázal v dětských hercích i mimo záběry vyvolat strach. Emily Perkins v traileru uvádí, že Tim byl na place neustále převlečený za klauna a přitom kouřil cigaretu, jakmile se ale kolem něj objevil někdo z dětí, okamžitě je začal děsit.

Premiéra dokumentu zatím není známá, ale díky prodlouženému traileru si můžeme vychutnat pár skvělých historek a fotek z natáčení, které fanoušky prozatím uspokojí, než se dočkají celého díla.