Zack Snyder natočí další film o zombie

Zack Snyder, režisér Muže z oceli nebo válečné Bitvy u Thermopyl, tedy „Třístovky“, se vrací na post režiséra. Co můžeme od tohoto talentovaného tvůrce očekávat?

Rok 2017 byl pro Snydera zlomový. Prošel si těžkým obdobím, kvůli smrti dcery, což mělo také mimo jiné vliv na jeho filmovou tvorbu. O dokončení Ligy spravedlnosti se v tom samém roce musel postarat Joss Whedon, čímž začala Snyderova pauza. Po roční odmlce se však vrací s něčím, co by od Snydera čekal jen málokdo. Společně se svou ženou Deborah Snyderovou se přemisťují na streamovací platformu Netflix, aby společně dali ke vzniku snímku Army of the Dead, přičemž Zack se samozřejmě ujme režie. Scénář Snyderova nadcházejícího projektu pochází od scénáristy jménem Joby Harold, který má zkušenosti například s fantasy Král Artuš: Legenda o meči.

Jestli se vám líbil Úsvit mrtvých, potěšíme vás. Snyder se vrací zpět k zombie tématice, a tentokrát se děj bude soustředit na skupinku přeživších v Las Vegas, kteří se spojí, aby společně uskutečnili tu nejujetější krádež vůbec.

Snímek by se měl začít natáčet toto léto a předpokládá se, že rozpočet by mohl přesáhnout i hranici 90 milionů dolarů.