The Hole in the Ground: Originální hororový snímek překvapuje v prvním traileru

Hororoví fanoušci jistě potvrdí, že děsivých filmů o vraždících nebo posedlých dětech je spousta a ne vždy se to povede. Novinka s názvem The Hole in the Ground ale dokazuje, že se dá ještě stále natočit originální film s dětskou hvězdou, které věříte cokoliv a to jen v samotném traileru.

Příběh se soustředí na osamělou matku se synem, kteří se přestěhují na kraj města a doufají v nový a lepší začátek. Po setkání s jejich sousedem, který se chová zvláštně začíná mít Sarah obavy nejen o sebe, ale i o svého syna Chrise. Ten, jednou k večeru zaběhne do lesa, kde ho Sarah nalezne u obrovské zářivé díry. Postupem času si Sarah všímá neobvyklých změn v synově chování a začíná mít strach, že se domů nevrátila se svým vlastním synem.

V hlavní roli matky se nám představí herečka Seána Kerslake, pro kterou by film mohl znamenat průlom ve filmové kariéře. Jejího filmového syna si zahrál herec ze seriálu Vikingové James Quinn Markey. Ve vedlejším obsazení uvidíme například i Jamese Cosma nebo Simone Kirby. Pro režiséra a scénáristu filmu Lee Cronina není hororový žánr žádnou novinkou. Již v roce 2013 měl premiéru jeho festivalový hororový snímek Ghost Train na Sundance.

Horor The Hole in the Ground měl světovou premiéru na filmovém festivalu Sundance a premiéra ve Spojeném království je naplánovaná na 1. března 2019.