The Haunting of Sharon Tate: Řádění Mansonovy rodiny v prvním traileru

V prvním traileru na nadcházející napínavý thriller s prvky hororu vidíme Hilary Duff v roli Sharon Tate, která předpovídala díky snům svůj tragický konec. Pro režiséra snímku Daniela Farrandse se jedná o první velkou režijní příležitost, která by mu mohla vynést slávu ve filmovém průmyslu.

Mansonova rodina vedená Charlesem Mansonem se rozhodla povraždit co nejvíce těhotných žen, jako první si vybrala rodinný dům, ve kterém žil režisér Roman Polanski se svojí mladou těhotnou manželkou a herečkou Sharon Tate. Když Polanski pracovně odjede, začínají se v domě dít podivné až strašidelné věci. Sharon má pocit, že ji někdo sleduje a zdají se jí sny o vlastní tragické smrti. Ze strachu o své dítě se připravuje na cizí a nebezpečné návštěvníky, kteří ji chtějí zabít.

Jak již bylo řečeno, do hlavní role krásné Sharon Tate si režisér zvolil herečku a zpěvačku Hilary Duff. Ta se nechala slyšet, že tato role je pro ni neuvěřitelná příležitost a skutečná čest. Další oběť Mansonovy rodiny Jaye Sebringa ztvárnil Jonathan Bennett známý převážně z komedie Protivný sprostý holky z roku 2004. Pro režiséra Daniela Farradse je to třetí režijní počin. V minulém roce šel do kin jeho zatím poslední snímek The Amityville Murders.

Světové premiéry se film dočká 5. dubna 2019.