Produkce nových Želv Ninja pravděpodobně začne již tento rok

Filmy a seriály vyprávějící o skupince teenagerských želváků jsou tu už s námi nějaký ten pátek (konkrétně 32 let) a nově se dočkají dalšího restartu. Na co se můžeme těšit?

Přerostlá čtveřice zmutovaných želv pojmenovaná po renesančních umělcích, žijící se svým krysím mentorem Třískou, která nepohrdne jediným kouskem pizzy, se vrací na filmová plátna v novém modernějším kabátku. Želví restart by se mohl začít natáčet koncem roku 2019. S touto zprávou přišli producenti Tichého místa a dvou posledních dílů CGI Želv Ninja, Andrew Form a Brad Fuller. Nejaktuálnější informace však nebyla nijak potvrzena.

Naši oblíbení zvířecí ninjové to v historii neměli nikterak jednoduché. Po výborném seriálu, který odstartoval roku 1987, se želváci na filmová plátna dostali o pár let později, roku 1990. První díl s sebou přinesl i další dvě nepříliš úspěšná pokračování. Než se dostaneme k tomu nejmodernějšímu pojetí, sluší se zmínit animované Želvy Ninja z roku 2007. Průšvih začíná v létě 2014, kdy měly premiéru Želvy Ninja odehrávající se v reálném New Yorku s počítačovými želvami. Tenhle restart si u kritiků nevysloužil záviděníhodné známky, vydělal ovšem dost na to, aby vzniklo pokračování. To bylo o něco lepší, na třetí díl však pravděpodobně nevydělalo chtěnou částku.