Once Upon a Time in Hollywood: Fotky z natáčení Tarantinova hitu

Letos bude v kinech uveden jeden z bezesporu nejočekávanějších filmů posledních několika let – na skutečných událostech založené drama Once Upon a Time in Hollywood. Nu a jsou venku nějaké ty fotografie z natáčení…

Kultovní režisér, jehož snad netřeba blíže představovat, si v nejnovějším, devátém snímku bere na paškál šedesátá léta a jedním z hlavních motivů budou brutální vraždy, spáchané tehdy kultem Charlese Mansona… Pojďme mrknout podrobněji na obsazení, které je opravdu slibné a plné áčkových hvězd.

Leonardo DiCaprio má ztvárnit stárnoucího herce z westernových filmů, zoufale si hledajícího práci. Jakou úlohu blíže nespecifikovaná postava ve filmu sehraje, se zatím neví. Brad Pitt pak bude hrát jeho kaskadéra. Což je vcelku povedená ironie a bezesporu základ pro zajímavé duo postav.

Co se dalšího obsazení týče, Margot Robbie (tedy DiCapriově kolegyně z Vlka z Wall Street) ztvární skutečnou postavu; konkrétně krásnou herečku Sharon Tate, manželku režiséra Romana Polanskiho, kterou právě členové “Manson Family” v Los Angeles zavraždili. Zápletka celého filmu není nějak konkrétněji známá, ale opravdu se má okolo zmiňované tragédie točit.

Film bude vůbec poprvé v režisérově kariéře uveden pod hlavičkou studia Sony Pictures  (ke kterému Quentin Tarantino přešel po skandálech svého dosavadního producenta Henryho Weinsteina) a v kinech se na něj podíváme 8. srpna 2019, což je datum, na které příhodně připadne i 50. výročí smrti těhotné Sharon Tate a čtyř dalších lidí.

Once Upon a Time in Hollywood je drama zasazené do přelomu 60. a 70. let v Los Angeles. Co se týče příbuznosti filmů v rámci Tarantinovy tvorby, bude jeho nejnovější projekt strukturou nejblíže legendárnímu Pulp Fiction. Půjde o mix fikce s realitou. Charles Manson tak ve filmu bude bezesporu přítomen, nikoli však jako hlavní postava. Spíše bude v pozadí událostí.

V titulních rolích se krom již zmíněných hvězd představí Al Pacino, Kurt Russell, Tim Roth, Michael Madsen, Damian Lewis, Timothy Olyphant, Emile Hirsch, Damon Herriman, Dakota Fanning, Lena Dunham, Lorenza Izzo, Clifton Collins Jr., Bruce Dern, Luke Perry, Austin Butler, James Marsden, Rafał Zawierucha, Zoë Bell, Nicholas Hammond, Keith Jefferson, a řada dalších.