Anne Hathaway potvrdila třetí Deník princezny

Anne Hathaway na dotaz fanouška, zda má nějaké informace k pokračování Deníku princezny, uvedla, že scénář už je víceméně hotový a dodělávají se jen poslední drobnosti. Potvrdila také, že má velký zájem si postavu princezny Mii zopakovat a vrátit by se měla i Julie Andrews. Co dalšího o třetím pokračování víme?

Existenci scénáře ke třetímu dílu Deníku princezny už dříve potvrdila Meg Cabot, autorka knížek, ze kterých filmy vycházejí. Cabot uvedla, že film bude sloužit jako vzdání úcty zesnulému Garrymu Marshallovi, který natočil první dva díly. Sám Marshall ještě před svou smrtí uvedl, že se sešel s Hathaway, aby spolu prodiskutovali možné pokračování, které by se mělo odehrávat na Manhattanu.

Julie Andrews, která si zahrála královnu Clarisse Renaldi a babičku Mii, se nechala slyšet, že pokud do pokračování půjde Hathaway, nebude váhat a přidá se taky. Podle všeho by si svou roli rád zopakoval i Chris Pine, jehož postava se ve druhém díle snažila připravit Miu o trůn. Vrátila by se i Mandy Moore, která v prvním díle ztvárnila středoškolskou šikanátorku. Film by se samozřejmě neobešel i bez Miiny nejlepší kamarádky Lilly, kterou ztvárnila Heather Matarazzo.

Je tedy jasné, že většina původního obsazení by se měla vrátit a z myšlenky dalšího pokračování jsou stejně nadšení fanoušci. Nyní už stačí jen doufat, že práce na scénáři budou brzy hotové a třetí Deník princezny brzy dostane zelenou.