Trailer #1: State Like Sleep (2019) – Po stopách manželovy sebevraždy

Thriller by se dal označit za jeden z nejvyhledávanějších žánrů, co se počtu fanoušků týká. Film State Like Sleep, ve kterém si hlavní roli zahrála hvězda Fantastických zvířat, herečka Katherine Waterston, dokazuje, že i nezkušená režisérka dokáže natočit film, který vám nedá spát.

Příběh se zaměřuje na Katherine, jejíž manžel nedávno spáchal sebevraždu. Rok po jeho smrti Katherine zaskočí nečekaný telefonát, který jí donutí, vrátit se zpět do minulosti. Jak pomalu odkrývá podivné okolnosti, které vedly k manželově sebevraždě, sama se zaplétá do nebezpečné hry, která by i ji nakonec mohla stát život.

Po boku hlavní hvězdy Katherine Waterson se nám představí držitel nominace na Oscara Michael Shannon, Luke Evans nebo Mary Kay Place. Režie se ujala Meredith Danluck, která je ve světě filmu nováčkem, jedná se teprve o její druhý počin. Snímek se již představil na filmovém festivalu Tribeca, kde si vysloužil nominaci za nejlepší hraný americký film. Do amerických kin dorazí hned po Novém roce, a to 4. ledna 2019.