Mezi dvěma kapradinami míří do filmu

Koncept talkshow je především v Americe jedním z nejpopulárnějších formátů vůbec. Letterman, Kimmel, Conan, Fallon… Ovšem tito víceméně klasičtí moderátoři nejsou jediné ryby v rybníku. V něm se totiž nachází i Zach Galifianakis, který se svou netradiční show dostal nyní podporu od Netflixu.

Mezi dvěma kapradinami je pořad velice odlišný od svých známých příbuzných. Zach Galifianakis si do něj zve známé tváře a sází na originalitu. Své hosty totiž naschvál dostává pod tlak sadou nepříjemných otázek a snaží se jim všemožně dát najevo, že u něj to příjemné tlachání rozhodně nebude. Často se rozhovory mění v hádky a Zachovo nonkonformní jednání dostává nejednoho člověka do varu. A vůbec nevadí ani to, že je řada scének předem připravena.

Mezi dvěma kapradinami slavilo úspěch a od roku svého vzniku, 2008, spatřilo světlo světa již 21 epizod pod hlavičkou Comedy Central. V průběh nich došlo například na Justina Biebera, Brada Pitta, ale i Barracka Obamu. A nyní se dočkáme ještě monumentálnějších dílů. Kromě vousatého moderátora se vrátí i spolutvůrce a režisér většiny epizod, Scott Aukerman. Oba pánové zaplesali, jelikož si je vzal pod svá ochranná křídla gigant Netflix.

Podle The Hollywood Reporter totiž Netflix zafinancuje film, který bude adaptací právě této show. A to navíc s ústředním duem. Zatím to jsou jen spekulace, ale měli by se objevit Peter Dinklage či Keanu Reeves. Na další novinky si budeme muset počkat.