Armie Hammer si skoro zahrál psychotického Batmana

Pokud vás baví scénáře typu „co by, kdyby,“ jistě vás zaujme, že původním adeptem na režii Justice League nebyl nikdo jiný, než George Miller. To je ten pán, který stojí za Mad Maxem. V jeho plánech to měl být právě Hammer, kdo by oblékl Batmanovu masku. Pokud vás zajímá, jaký by takový maskovaný mstitel byl, má pro vás herec jen jedno slovo; psychotický. 

Hammer s Millerem údajně chtěli ukázat, jak šílená myšlenka Temného rytíře doopravdy je. Herec se k roli vyjádřil tak, že si přál, aby jeho Batman byl opravdu hodně, hodně temný. On a Miller se prý shodovali v tom, že chlápek, co si obleče kostým a pod rouškou noci mlátí zločince, je opravdu psychotický.

Tento Batman by zůstával pod maskou i v momentě, kdy by na sobě neměl kostým, jako by i Bruce Wayne byl schizofrenní podezřívavý neurotik, který nevěří nikomu včetně celé Ligy spravedlivých, s tím, že na každého z tohoto superhrdinského týmu by měl nějakou špínu a tajemství, jež mají být skryta. Tento Batman měl být připraven sejmout kohokoli z nich pouhým lusknutím prstu.

Je otázka, zda být rádi, či naopak smutni z toho, že k zrealizování této vize nedošlo…