Trailer #1: Isn’t It Romantic (2019) – Rebel Wilson zažívá romantiku

Zatoužili jste dámy někdy žít takový život jako hlavní hrdinka v romantickém filmu? Vsadím se, že občas taková myšlenka některou z nás napadne. Australská herečka Rebel Wilson se po ráně do hlavy probudí do přímo pohádkového života. Vše je vzhůru nohama, je úspěšná, hezká, oblíbená a navíc se jí dvoří sám Liam Hemsworth! Komu by se to nelíbilo?

Poprvé za svou filmovou kariéru si Rebel zahraje hlavní roli v romantickém snímku s názvem Isn’t It Romantic. Natalie má naprosto obyčejnou práci v kanceláři, jako malá milovala příběh Pretty Woman a snila o romantickém životě a princi na bílém koni, její matka jí však brzy vzala všechny naděje. Od té doby se Natalie k jakémukoli náznaku romantiky staví skepticky, smířená s tím, že nikdy nic podobného nezažije. Když jí ale náhle v metru přepadnou, uhodí se do hlavy a svět, do kterého se následně probudí, je doslova vzhůru nohama. Najednou je z ní úspěšná šéfová, má obrovský byt a šatník plný značkového oblečení, ale to ani zdaleka není vše! Po práci na ní čeká Blake, svalnatý, vousatý, modrooký hezoun, který s ní chce strávit noc. Pro někoho splněný sen, pro Natalie však učiněná noční můra.

V romantické komedii, která se v Americe představí 14. února 2019, tedy na svátek všech zamilovaných, si kromě Rebel Wilson zahrál již zmíněný Liam Hemsworth. Obsazení doplňují například Priyanka Chopra, Adam Devine nebo Jennifer Saunders. Jedná se o první film, kde Rebel Wilson ztvárnila hlavní roli, zatím jejím největším úspěchem byla trilogie hudebních filmů Ladíme. Za pár měsíců uvidíme, jak si povede jako hlavní hvězda filmu Isn’t It Romantic.