Zvažovaná zápletka z Ramba 5 bude hlavním tahákem nového hororu

Pětka Ramba s podtitulem Last Blood se už nějaký čas natáčí. Víme hlavní zápletku, kde se bude děj odehrávat, a dokonce jsme měli možnost vidět první fotky z natáčení. Věděli jste ale, že původně měl John Rambo bojovat tváří v tvář s ledovou obludou?

Věřte tomu, nebo ne, ale chvíli se skutečně uvažovalo o tom, že Sylvester Stallone si došlápne na příšeru, která kdesi v polárních oblastech terorizuje okolí a dělá neplechu. Trochu bizarní je, že ona zápletka se pravděpodobně dočká realizace a bude se jednat o horor.

Název projektu je neznámý, nicméně pochází z novely od spisovatele Jamese Byrona Hugginse. Kniha je pojmenována Hunter a jedná se o sci-fi. Zajímavé je, že práva na natočení Huntera Sylvester Stallone vlastní už od roku 2009.

Hlavní postavou novely je Nathaniel Hunter, který je požádán armádou k výzkumu a následné likvidaci zdejšího nebezpečného stvoření, kterému očividně žití v nezáviděníhodných podmínkách svědčí.

Těžko říct, co z toho nakonec vyleze, ale je téměř jisté, že filmu se v nejbližší době nedočkáme. Přednost má pochopitelně Stallonův Rambo, jehož premiéra je plánována na příští rok a jeho společnost Balboa Productions pracuje na snímku Samaritan, kde půjde o superhrdinskou tématiku. Bohužel je taktéž možné, že projekt bude zrušen.