V zajetí démonů 3: James Wan nebude režírovat

Horor V zajetí démonů se stal překvapivým hitem, což samozřejmě nezůstalo bez odzevy. Jednoho pokračování jsme se již dočkali a nyní přijde na řadu další. Ovšem bez duchovního otce celé značky.

Hrůzostrašná podívaná vycházející ze skutečných událostí měla na první pohled být jen dalším dílem žánru. Ovšem stala se hitem a svého tvůrce, Jamese Wana, proslavila. Ten se podepsal po neméně úspěšný druhý díl, ovšem teď dá svému dítku vale.

Původně měl Wan totiž usednout i na režisérské křeslo i potřetí, ale všechno je nakonec jinak. Třetí díl v Zajetí démonů bude režírovat Michael Caves. Ten svou filmovou kariéru teprve začíná a debutu celovečerního snímku se dočká až tento rok, kdy do kin dorazí La Llorona: Prokletá žena. Nicméně James Wan z placu úplně nezmizí. Zůstane jako producent a nově jmenovanému nástupci bude tak pokukovat lehce přes rameno.

V zajetí démonů se začne natáčet tento rok a ten příští bude mít premiéru. Scénář obstará stejně jako v případě druhého dílu David Leslie Johnson. Návrat můžeme čekat i od dvou hlavních protagonistů, Patricka Wilsona a Very Farmigy.