Trailer #1: Destroyer (2018) – Nicole Kidman změněná k nepoznání

Upoutávka na vychvalované a hojně očekávané mysteriózní akční drama s kriminální zápletkou je konečně tady! O Destroyer se říká, že půjde o Kidmanin nejlepší herecký výkon za poslední léta. Akce, silné okamžiky a ponurá nálada, to vše je z prvního traileru patrné. Zejména se ale soustředí na temnotu soustředěnou okolo titulní role a dává na vědomí, že patrně půjde o slušný herecký koncert. Ostatně, posuďte sami níže!

Destroyer se má točit okolo životního příběhu agentky LAPD; Erin Bellové. Půjde o morální a existencionální příběh policistky, která byla v mládí nasazena v utajení do gangu v kalifornské poušti, což následně skončilo katastrofou. Po letech se vůdce zmíněných zločinců vrací zpět a Bellová je nucena čelit minulosti a bojovat s celou skupinou zločinců.

Všechny dosavadní ohlasy ohledně tohoto snímku jsou velice kladné, takže je patrně nač se těšit. Destroyer režírovala Karin Kusama dle scénáře z pera Phila Haye a Matta Manfrediho. Krom zmíněné Nicole Kidman se v hlavních a vedlejších rolích představí Toby Kebbell, Scoot McNairy, Sebastian Stan, Bradley Whitford, Tatiana Maslany, James Jordan, Toby Huss, Jade Pettyjohn, Shamier Anderson, Jan Hoag, Kelvin Han Yee, Beau Knapp, Natalia Cordova-Buckley, Colby French, Christopher Matthew Cook, George Griffith a další. Premiéra je stanovena na prosinec.