Do Annabelle 3 se vrátí Ed a Lorraine Warrenovi

Filmování třetího dílu o hrůzu nahánějící panence odstartuje už tento týden a nám jsou známi první informace. Která z ústředních postav série V zajetí démonů navštíví plac?

Nejedná se o jednoho člověka, ale hned o dva. Vrací se duo Warrenů, jehož členy jsou experti na strašidelná zjevení Lorraine a Ed. Dalo se předpokládat, že dvojice manželů s paranormálním cítěním nebudou ústředními postavami. Kdo by však smutnil, když každý ví, že role postranních charakterů, kteří nakonec všechno vyřeší, se k nim hodí nejvíce?

Kdybychom však Annabelle brali jako (prozatím) dvojdílnou sérii, manželé Warrenovi se v ní doposud neukázali. Výjimkou nebyla ani letošní Sestra, což je samozřejmě logické, protože se odehrává před všemi filmy ze série.

A kde jinde odstartovat nový horor z proslulé série než právě u Warrenů ve sklepní místnůstce s dalšími ne-li ještě strašidelnějšími předměty. Tuto místnost jsme měli možnost poprvé vidět v prvním Zajetí, kam se mimo jiné vydala i Warrenovic dceruška Judy. Mladou Judy si v Annabelle 3 zahraje herečka McKenna Grace (Já, Tonya) a chůvu jí bude dělat Madison Iseman (Jumaji: Vítejte v džungli!).

Třetí díl Annabelle, jehož podtitul není doposud znám, by měl být do světa vypuštěn 4. července 2019 a my doufáme, že se povede lépe než první díl (popřípadě letošní Sestra).