Trailer #3: Spider-Man: Paralelní světy (2018) – Dva hrdinové, dva světy

Spider-Man opět frčí. Tom Holland nakopnul v MCU jeho filmovou existenci, majitelé Playstation 4 si nyní užívají nově vydanou a skvělou hru. Ovšem to není vše. Vedle hrané a herní podoby dostane Peter Parker možnost také ukázat, co umí rovněž v animované podobě.

Pod taktovkou režisérů Petera Ramseyho (Legendární parta), Boba Persichettiho (scénář Malému princi), Rodneyho Rottmana (scénář k 22 Jump street) a scénáristy Phila Lorda (režie obou dílů Jump street a Lego Příběhu) se podíváme nejen na Petera Parkera, ale jeho souputníka z jiné dimenze – Milese Moralese. Ten je totiž Spider-Manem ve svém světě. Zkušenější Peter poslouží svému mladšímu kolegovi jako mentor a snaží se ho naučit nedělat stejné chyby, jako dělal on sám.

V novém traileru promluví oba herci, kteří ústředním hrdinům propůjčili svůj hlas – Jack Johnson a Shameik Moore. Ti zde stručně představují své postavy a zmiňují hlavní důvody, proč by nikdo v kinech snímek neměl minout. Kromě toho se dostane na akci a zdařilou, barvitou animaci. Nechybí ani záporáci a fanoušci Gwen Stacy si rovněž přijdou na své. Nelze opomenout ani celkovou odlehčenost a vtipnou interakci mezi oběma pavoučími muži.

Spider-Man: Paralelní světy dorazí do kin tento prosinec, u nás se premiéry dočkáme 13. 12. 2018.