Trailer #2: Hell Fest: Park hrůzy (2018) – Strašidelný festival, krev a sprostá mluva

Hororů není nikdy dost a tak do kin co nevidět vtrhne podívaná o trochu jiném zábavním parku. Hell Fest: Park hrůzy na sebe upozorňuje novým trailerem bez cenzury, který oproti předchůdcům přiostřuje.

A co nového upoutávka bez cenzury přináší? Dočkáme se několika anglických „fuck“ a krev dostane zde mnohem větší prostor. Nové záběry a celkově syrovější atmosféra dávají najevo, že návštěva tohoto festivalu stavějícího na obskurních atrakcích a strachu bude pro hlavní protagonisty osudnou.

Ven se dostaneš jen přes svou mrtvolu. Parta kamarádů si jde užít do zábavného parku hrůzy. Uprostřed strašidelných atrakcí je ale začne terorizovat a pronásledovat skutečná hrozba. Maskovaný zabiják. Jak se dovoláte pomoci v místě, kde si všichni myslí, že šílenec, který se vás pokouší zabít a likviduje vaše kamarády, je součástí show?

Horor Hell Fest: Park hrůzy připravili producenti populárního seriálu Živí mrtví (Walking Dead). Sériový zabiják v masce si z celého lunaparku Hell Fest udělal dokonalé maskování a svoje vlastní smrtonosné hřiště. Panoptikum strašidel skropí skutečná krev, na velevážené publikum čeká opravdový děs a smrt.

Hell Fest: Park Hrůzy vstoupí do našich kin 27. září.