Trailer #2: Dívka v pavoučí síti (2018) – Lisbeth dohání vlastní minulost

Společnost Sony Pictures vypustila do světa nový trailer na snímek Dívka v pavoučí síti. Hlavní hrdinku si zahrála Claire Foy, která se proslavila zejména ztvárněním současné britské královny, Alžběty II., v seriálu The Crown. Za svůj výkon v tomto seriálu získala dokonce Emmy. 

Film je natočený podle stejnojmenné knižní předlohy, jejímž autorem je David Lagercrantz. Kniha je pokračováním známé série Milénium, předešlé tři díly ale samozřejmě napsal Stieg Larsson. Larsson ale zemřel v roce 2004, a tak po něm štafetu převzal právě Lagercrantz.

Jak už bylo zmíněno, Lisbeth Salander ztvárnila Claire Foy. Její sestru, která se v traileru několikrát mihne, si zahrála Sylvia Hoeks. Celý snímek kočíroval uruguayský režisér Fede Álvarez.

Trailer vás rozhodně vtáhne do děje svým rychlým spádem a akčními scénami. Pokud jste knihu nečetli, rozhodně ve vás tahle ukázka probudí zvědavost. Je z ní totiž nad slunce jasné, že Lisbeth tentokrát dohnala její vlastní minulost a my se o ní možná dozvíme zase o něco víc. Na to už si ale budete muset počkat do kina.