Trailer #2: Creed 2 (2018) – Drago vs. Creed

Uvedení pokračování úspěšného následovníka série Rocky, tedy „spinoffu“ Creed 2 se závratně blíží. Proto je tu další upoutávka na boxerské drama, ve kterém se opět po letech symbolicky střetnou v roli mentorů Rocky Balboa (Sylvester Stallone) a Ivana Draga (Dolph Lundgren). Ti však pouze v zákulisí, zatímco v ringu se setkají mladí Adonis Creed a Drago. Trailer slibuje přinejmenším podobně povedenou podívanou, jako byl předešlý díl, tentokrát ještě obohacenou o prvek osudovosti. 

Zejména proto, že nejlepší přítel Rockyho a otec hlavního hrdiny Adonise Creeda; Apollo Creed v boxerském zápase s Ivanem Dragem zemřel. Nyní má dojít k boxerskému zápasu mezi Creedovým synem a zároveň i Rockyho svěřencem, a synem právě Draga.

V tomto druhém traileru na film Drago 2 se nám dostává konečně pořádného bližšího náhledu na Draga mladšího. A mihne se zde i Dolph Lundgren. A celkově se zde dosti cílí na protiklady obou týmů, jakož i na Adonisovu motivaci. Tak uvidíme, jak se snímek ve výsledku povede.

Režii této části po Ryanu Cooglerovi (Black Panther) převzal Steven Caple Jr. V hlavních rolích se představí Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Tessa Thompson, Russell Hornsby, Florian Munteanu, a další.

Creed 2 má českou premiéru stanovenu na datum 22. listopadu 2018.