Trailer #2: Bumblebee (2018) – Jak to všechno začalo

Filmoví a televizní tvůrci si v poslední době oblíbili minulost, konkrétněji 80. léta a nový spin-off Transformerů není výjimkou. Bumblebee konečně získal svůj vlastní film, jehož příběh se odehrává v roce 1987 a záchrana našeho světa stojí na něm a na jeho kamarádce Hailee Steinfeld.

Poslední snímek ze série Transformers: Poslední rytíř byl učiněný propadák, proto Paramount Pictures chtěli zvážit zrušení připravovaného snímku Bumblebee, naštěstí díky fanouškům jsme se snímku dočkali a filmoví tvůrci nám podle traileru dávají přesně to, co chceme vidět – atmosféru 80. let,  Bumblebee opět jako Volkswagen Beetle a navíc se nám vrací další oblíbenci včetně Shatter, Dropkicka nebo Blitzwinga. Hlavní lidskou postavu ve filmu ztvárnila skvělá mladá herečka Hailee Steinfeld.

A o čem film bude? V roce 1987 najde Charlie (Hailee Steinfeld) na skládce žlutého Volkswagen Beetle, kterého si odveze domů a následně zjistí, že to není jen tak obyčejné auto, ale bytost z jiné planety. Vytvoří si mezi sebou silné pouto a jakmile na Zemi zaútočí nepřítel, Bumblebee a Charlie budou muset společně zachránit svojí planetu.

Režie se chopil nováček ve světě Transformers Travis Knight, který má na kontě nominaci na Oscara za svůj režijní debut animovaný film Kubo a kouzelný mečBumblebee bude jeho prvním hraným snímkem a podle nového traileru odvedl skvělou práci.

Světová premiéra filmu proběhne 21. prosince 2018 a filmová společnost CinemArt naplánovala českou premiéru na 27. prosince 2018.