Trailer #1: The Beach Bum (2019) – Matthew McConaughey si užívá drog

Pokud máte rádi americké komedie plné drog, erotiky a slavných tváří, tak snímek The Beach Bum je pro vás jako stvořený. Film od režiséra komedie Spring Breakers přichází s další podívanou pro fanoušky kontroverzního humoru.

V hlavní roli se nám představí Matthew McConaughey, který ztvární postavu Moondoga volnomyšlenkářského, drogově závislého a flegmatického chlapíka, co si užívá života za podpory svého přítele Snoop Dogga. Obsazení doplňují i další hvězdy jako Isla Fisher, Zac Efron, Jonah Hill, Jimmy Buffett, Stefania LaVie Owen a Martin Lawrence.

Hvězdné obsazení slibuje, že bychom se mohli dočkat skvělé podívané. Z teaser traileru zatím můžeme usoudit, že se příběh bude točit zejména kolem postavy McConaugheyho. Větší zápletku filmu nám bohužel zatím neukázali, na tu si nejen fanoušci režiséra Harmony Korinea budou muset počkat.

The Beach Bum dorazí do kin 22. března 2019. Zda-li se dočkáme premiéry i v České republice se zatím neví. Ale už jen kvůli tomu hvězdnému obsazení by byla škoda, kdyby se tento film do našich kin nepodíval.