Trailer #1: Fuck You All: The Uwe Boll Story (2018) – Život jednoho špatného režiséra

Z mozku neznámého režiséra se vynořil nový projekt s výborným názvem Fuck You All: The Uwe Boll Story. Že vám to jméno něco říká? Pojďme se společně podívat, kdo onen podivín byl.

Nejprve nutno seznámit čtenáře s tím, že Fuck You All: The Uwe Boll Story je dokumentárním snímkem. Možná vám právě v hlavě šramotí otázka, kdo Boll vůbec je, a tak vám dopřejeme menší rekapitulaci jeho životní filmově neúspěšné kariéry.

Ne nadarmo se Uwe Boll zmiňuje v žebříčcích, které se soustřeďují na nejhorší režiséry všech dob. Tenhle třiapadesátiletý Němec sice svou filmařskou kariéru započal již v roce 1992, jenže doposud všechny stály za jednu velkou starou bačkoru. Dokonce i přestože si vzal na starost ztvárnění videoherního kousku Far Cry a tím oslovil skupinu zvědavců, z onoho očekávaného přenesení na televizory se nakonec vyklubala prazvláštní zhovadilost. Dále pak můžeme jmenovat BloodRayne, Sám v temnotě a Final Storm.

Bylo by však zvláštní, kdyby Uwe Boll natočil dokumentární snímek sám o sobě. I když v jeho případě bychom se snad ani nedivili. Na starost si dokumentaci jeho života vzal neoslovující Sean Patrick Shaul. Zůstává otázka, zda se dokument ponese spíše ve stylu nedávného I Am Paul Walker nebo komediálního The Disaster Artist: Úžasný propadák. Datum premiéry nebyl oznámen.